2018-07-08
2018-06-23
2018-05-26
2018-05-19
2018-05-05
Hem
Välkommen till Matadorens marsvin! Vi är en mycket liten uppfödning främst av rasen self chocolate. Uppfödningen är registrerad i Svenska Marsvinsföreningen sedan 2010. Målet med vår uppfödning är att få fram vackra choklader med god färg och trevligt temperament. Parallellt med rasaveln kommer det alltid att finnas pettar hos oss, de har en mycket stor plats i våra hjärtan. Därför föder vi också upp enstaka petkullar. Målet är friska och sunda marsvin med bra temperament som ska passa lika bra till avel, utställning som till kel.
På vår sida hittar du bilder och information om våra älskade djur. är du intresserad av marsvin från vår uppfödning är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.
Ett stort tack till Rasmus och Ida för hjälp med vår hemsida.
Alla bilder är tagna av oss om inget annat uppges. Ingenting får hämtas från sidan utan vår tillåtelse.